Η εταιρία ''ΜΑΜΑΛΗΣ Συστήματα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών'' με έδρα το Βόλο ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1994. Μέσα σε 10 χρόνια καταφέραμε να αναδειχθούμε σε μία από τις μεγαλύτερες και πιό άρτια οργανωμένες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης μηχανοργάνωσης και εμπορίας ειδών πληροφορικής του Νομού μας, καθώς και ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ιντερνέτ. Το ενεργό πελατολόγιο μας έως το τέλος του 2004 αποτελείται από περισσότερες από 3.000 εγγραφές από τις οποίες η πλειοψηφία αφορά σε επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μεγάλες βιομηχανικές μονάδες καθώς και ιδρύματα του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα. (σχολεία, δήμοι, τράπεζες κλπ.)
Το προσωπικό μας αποτελείται από 7 άτομα (4 τεχνικοί 2 προγραμματιστές και 1 front desk), οι οποίοι με εύρος γνώσεων αλλά και με κατά περίπτωση εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς αναλαμβάνουν να σταθούν δίπλα στον πελάτη (ιδιώτη - επαγγελματία - υπαλληλο - εταιρία) για την αρχική ενημέρωση στις πραγματικές του ανάγκες, στην μελέτη και τέλος στην υλοποίηση της λύσης.
Στα χρόνια αυτά της πορείας μας, το όνομα μας έχει κατά κοινή ομολογία στην συνείδηση των συμπολιτών μας συνδεθεί με την πεποίθηση ότι σε εμάς θα βρουν ένα σημείο πλήρους και ειλικρινούς πληροφόρησης για τις πραγματικές ανάγκες τους με γνώμονα πάντα την ποιότητα αλλά και την οικονομικότερη δυνατή λύση.
Οι χώροι μας αποτελούνται από 2 καταστήματα συνολικού εμβαδού 250 τ.μ. με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για
service που αποτελούνται από 15 θέσεις ελέγχου ή επισκευής οποιουδήποτε ψηφιακού μηχανήματος ή περιφερειακού, εγκατάστασης λογισμικού κλπ. Υπάρχει ακόμα οργανωμένος χώρος επίδειξης – εκπαίδευσης εξοπλισμένος με τα απαραίτητα οπτικοακουστικά εργαλεία (προβολικό, Η/Υ, οθόνες προβολής, Ιντερνέτ).Η εμπειρία μας καλύπτει όλο το φάσμα των ψηφιακών εγκαταστάσεων. Αναλαμβάνουμε έναν επαγγελματικό χώρο είτε εκ του μηδενός είτε με ήδη εγκατεστημένη μηχανογράφηση και μελετάμε την εγκατάσταση (αρχική ή αναβάθμιση) εν τω συνόλω.