Τι προτείνουμε εμείς για το ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ και όχι μόνο:

Η πρότασή μας περιλαμβάνει την κατασκευή ενός web site και ηλεκτρονικού καταστήματος μαζί εφόσον κρίνετε εσείς ότι είναι αναγκαίο και σας εξυπηρετεί. Σε διαφορετική περίπτωση προτείνουμε το ελάχιστο και μέχρι να σας εγκριθεί το πρόγραμμα αλλά να υπάρχει η παρουσία της εταιρίας στο ιντερνετ.

Τι σημαίνει αυτό; Εάν το ηλεκτρονικό εμπόριο προς το παρόν δεν σας ενδιαφέρει, υπαρχει η δυνατότητα να γίνει παρουσίαση της εταιρίας μέσω ενός web site το οποίο να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Εάν πάλι βρίσκεστε σε στάδιο απόφασης, εμείς προτείνουμε το εξής (basic) πακέτο: κατοχύρωση ονόματος (www.pelatis.gr), ενεργοποίηση ονομασίας (http://www.pelatis.gr), ενεργοποίηση 5 εταιρικών λογαριασμών αλληλογραφίας (e-mails), ένα χρόνο φιλοξενία (web hosting), μία στατική εισαγωγική σελίδα (intro page) χωρίς κίνηση ή τρισδιάστατα αντικείμενα με μια φωτογραφική σύνθεση που θα απεικονίζει την επιχείρηση ή το κατάστημα με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας.

Το πλήρες πακέτο περιλαμβάνει κατοχύρωση domain name (www.pelatis.gr), ενεργοποίηση - κατασκευή web site ή ηλεκτρονικού καταστήματος, 2ετής φιλοξενία (web hosting), καταγραφή σε μηχανές αναζήτησης (search engines), εκπαίδευση στη διαχείρηση του site, δυνατότητα ληψης on line παραγελιών. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του site με ένα πλήθος από πρόσθετες επιλογές που μπορούν να το εμπλουτίσουν αισθητικά και λειτουργικά

Για περισσότερες πληροφορίες σε θέματα σχεδιαστικών πακέτων - προτάσεων και τιμών κανετε κλικ εδώ